Hirdetés

VV Fanni édesanyja megmondta, szerinte ki a lánya gyilkosa

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

VV Fanni édesanyja hosszú hallgatás után törte meg a csendet és beszélt a lányával való kapcsolatáról, a gyász időszakáról és elmondta, szerinte bűnös-e B. László.

Magyarország egyik legmegdöbbentőbb gyilkossága után a gyásztól megtört édesanya nem állt szóba újságírókkal, úgy döntött, hogy csendben gyászolja gyermekét. Most azonban úgy döntött, hogy a Blikk-kel kivételt tesz.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. B. Lászlót gyanúsítják a lány megölésével, ő azonban a bíróságon igyekezett mindent tagadni. Ő látta utoljára élve a lányt, valammint egy kamerafelvétel bizonyítja, hogy ölben vitte az akkor már magatehetetlen Fannit az autója felé. A holttest a mai napig nem került elő.

A lapnak az édesanya most azt mondta, szerinte a lánya gyilkosa egyértelműen a vádlott, B. László. Hozzátette, hogy megítélése szerint a rendőrök jó munkát végeztek, a bizonyítékok pedig önmagukért beszélnek.

Sajnos Fanni nagyon jószívű és naiv volt, ezt pedig sokan kihasználták. Sok a furcsaság, amire talán soha nem kapok már választ 

– árulta el Novozánszki Katalin.

Hazugság, hogy az idő segít. Vele kelek és fekszem, nincs pillanat amikor ne gondolnék rá. Néha még üzenetet is küldök neki a telefonjára, mint amikor még élt. Az eszemmel pontosan tudom, hogy már nincs közöttünk, az anyai szívem azonban ezt képtelen elfogadni. Néha eljátszom a gondolattal, mi van, ha valaki fogva tartja és nem tud életjelet adni magáról

- tette hozzá.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés