Hirdetés

Felkavaró dolgokat mondott VV Fanni feltételezett gyilkosa a bíróságon

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Novozánszki Fanni, illetve ahogy többen ismerték VV Fanni, még 2017-ben tűnt el. Szülei napokkal később a lakásában mindent rendben találtak, de mintha elnyelte volna a föld a lányt.

A rendőrségi nyomozás során a szakértők eljutottak B. Lászlóig, akit később a nő feltételezett gyilkosaként tartottak számon. Találtak nála egy kötelet, amivel valószínűleg megfojthatta az áldozatot, a legerősebb bizonyíték ellene pedig  a garázs kamerái által rögzített videófelvétel, amelyen egyértelműen látszik, hogy a gyanúsított a karjaiban vitte az akkor már védekezésre képtelen lányt.

A Bors számolt be az utolsó szó jogán elhangzott védőbeszédéről, amiben elmondta, hogy Fanni magatehetetlen állapotban feküdt, amikor a lakására ért, azért mert feltételezése szerint "túlszívta magát" a B. Erika által adott drogból. 

Kórházba akarta vinni, de Erika nem engedte, megoldóemberekkel egyeztetett, akik segíthettek volna Fanninak.

Hozzátette, hogy ezután találkoztak, amire a Rákospataknál került sor, ott ő átadta VV Fannit "néhány BMW-s embernek, ő maga pedig reggel Dunavecsére ment, mégpedig azért, mert termények rakodása volt a feladata a dunavecsei kikötőben, megszűnt a munka és meg akart győződni róla, hogy valóban ez történt és nem vágták át. 

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés