Hirdetés

Gyanús lábnyomok az ATV műsorvezetőjének otthonában: megtalálták a tettest

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nagy izgalmakkal indult Vogyerák Anikóék szombat reggele: egy idegen betolakodó okozta, aki a bűnügyi krónikákkal szemben nem “üres kézzel távozott”, hanem telivel érkezett.

Hosszabb, mint az átlagos, de nem olyan hosszú, mint az átlagemberé: pénteken hajnalban még adásban volt, kedden pedig ott folytatja, ahol abbahagyta. Vogyerák Anikó ennek ellenére igyekezett minden egyes percét kiélvezni a húsvéti hétvégének - s mint ahogyan azt a Naphire.hu-nak elárulta – voltak izgalmak a családban. “Természetesen a családdal töltöttük az ünnepet, anyukám vállalta a főzést, hiszen amúgy is jobb benne, nekem meg időm sincs nagyon rá, így én most többet lehetek a kisfiammal, amit ki is használunk” - mondta lapunknak az ATV és Spirit FM műsorvezetője. “Mindenféle tojásfestő kísérleteket végeztünk, rohangásztunk a szabadban. Amúgy ez a legcukibb kor, igazából nem is tudom, én élvezem-e jobban, vagy ő” - mosolygott az anyuka.

Hiába, kisfia, Dávid lassan a négyet tölti majd, és ma reggel nem akármilyen felfedezést tett. Este ugyanis kikészített a nyuszinak pár répát egy tányérra, amiből az éj leple alatt valaki jókorát falatozott. A lábnyomok egyértelműen jelzik az idegen jelenlétét, ami csakis egy nyúl lehetett - ha a naptárra nézünk. Ezt Anikó is megerősítette a Nap Hírének. “Nálunk éjjel így érkezett a nyuszi. Azóta a kisfiam azt mondogatja, hogy tegyünk még ki répát, hátha hoz csokit is” - mosolygott a műsorvezető. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés