Hirdetés

Baj van a Vodafone-nál, akadozik az internet - ezekből a városokból jött bejelentés

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az egész országból érkeznek a hibabejelentések, tegnap délután óta akadoznak a Vodafone szolgáltatásai.

A DownDetektor szerint több hibajelentés is érkezett a vezetékes internettel és a mobilinternettel kapcsolatos problémák miatt. Az oldal grafikonja szerint már tegnap délután megugrott a bejelentések száma, éjfélkor pedig szintén megugrott a mutató - szúrta ki az Index.

A lap azt írja, a leggyakrabban a vezetékes internettel akadt gondja a Vodafone felhasználóinak, de többüknél a mobilinternet sem működött. A legtöbb bejelentés Budapestről, Veszprémből, Érdről, Szolnokról, Pilisvörösvárról, Gödről, Pécsről, Miskolcról és Sopronból érkezett.

A Vodefone honlapján és közösségi felületein idáig semmilyen információ nem jelent meg ezzel kapcsolatban, azonban a lappal azt közölték, hogy nem érkezett kiugró számú bejelentés, folyamatosan monitorozzák a helyzetet, mi okozhatta az időszakos problémát.

A Vodafone határozottan cáfolja a DownDetector értesülését. A hálózat és szolgáltatások országszerte hibátlanul működnek és az ügyfeleket érintő jelentősebb problémát nem tapasztaltak az éjszaka folyamán sem - írták. 

Egyes térségekben előfordulhattak a hajnali órákban olyan karbantartási munkák miatti kisebb fennakadások, amelyek nem lépték át a normál megszokott működés hibahatárát, ezek miatt ügyfélbejelentés és panasz nem érkezett. Hozzátették, a Vodafone Magyarország mindent megtesz a magas minőségű, stabil szolgáltatások biztosítása és az esetleges hibák minél gyorsabb elhárítása érdekében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés