Hirdetés

(18+) Szörnyű halált halt egy állatkerti dolgozó: Víziló marcangolta szét a férfit

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Víziló végzett egy indiai állatkerti dolgozóval, miután belépett az állat ketrecébe, hogy megtisztítsa azt. 

A 40 éves Suraj, az Uttar Pradesh állambeli Lucknow állatkertjének alkalmazottja a szokásos takarítási feladatai miatt lépett be a ketrecbe, amikor az emlős megtámadta és a helyszínen megölte. Egy másik alkalmazottnak, Rajunak sikerült kiszabadulnia a ketrecből, de megsérült, és kórházba szállították. A vízilónak egy ketrecbe bezárva kellett volna lennie a szokásos karbantartási munkálatok során, de valahogy mégis kiszökött - írja a Mirror.

Suraj körülbelül 12 éve dolgozott az állatkertben, és a létesítmények takarítására és az állatok etetésére képezték ki. Aditi Sharma, a Lucknowi Állatkert igazgatója elmondta, hogy a vízilovat azonnal bezárták, és más sérülésről nem érkezett jelentés.

Az eset akkor történt, amikor a nagyközönség még nem volt az állatkertben. A vízilovat csak néhány hete szállították át Lucknowba egy kanpuri állatkertből. Sharma alapos vizsgálatot ígért a halálos incidens ügyében."Ha bármilyen hiba történt, azon változtatni fogunk. A vizsgálat részeként ki fogjuk deríteni, hogy miért nem volt az állat a ketrecbe bezárva, amikor a két alkalmazott belépett".

Hasonló eset történt szeptemberben is, akkor egy feldühödött víziló támadt egys állatkerti dolgozóra, miután az megpróbált véget vetni a ketrecben egy másik bikával folytatott harcának. A hátborzongató felvételek azt mutatták, ahogy a férfi, aki szintén takarítani ment be, kétségbeesett igyekezettel menekült ki a ketrecből, hogy elkerülje a halálos támadást a kínai Hunan tartományban található Csangsa ökológiai állatkertben.

A rohanás közben az állatkerti gondozó megcsúszott a nedves betonfelületű területen és elesett. A víziló kivillantotta hatalmas fogait, de a férfinak sikerült a karjaival és a lábával megakadályoznia, hogy az éhes állat közeledjen hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés