Hirdetés

Rendkívüli hír: visszatér Vitray Tamás, nem is akárhogyan

Nap Híre portré Nap Híre

91 évesen sem pihen, azt is elárulta, hol találkozhatnak vele a nézők.

Ahogy arról mi is írtunk, tavaly ünnepelte 90. születésnapját Vitray Tamás, aki akkor arról beszélt, hogy még ennyi idősen is rendszeresen mozog, hogy karban tartsa magát. A magyar televíziózás élő legendája azóta is jó egészségnek örvend, időközben még a szerelem is rátalált, méghozzá egy szakmabeli személyében. Noha a hölgy Svájcban él, ez egyáltalán nem gátolja kapcsolatuk kiteljesedését. 

A legendás televíziós újságíró pénteken az ATV Egyenes Beszéd című műsorában bejelentette: 91 évesen új műsorral tér vissza a YouTube-on.

Vitray Tamás részletesen beszélt új terveiről. Azt mondta, ugyan hajtja a hiúság is, de úgy érzi, örömmel fogadják majd a nézők, és mint mondta, kihívás is lesz számára nagy visszatérés. Mint ismert, Vitray 89 éves korában vonult vissza a nyilvánosság elől, több mint hatvanévnyi televíziózás után - írja a Nyugati Fény.

A műsorban Vitray elmondta azt is, hogy alapvetően nem a mainstream (fősodor) közönséget kívánja majd megcélozni, sokkal inkább az idősebbeket, akiket véleménye szerint ma „nem tekintenek igazi nézőnek” az új, digitális korban. A műsorrendet pedig nézői kérésre sűrítették, így a havi egyórás epizódok helyett kéthetente fognak jelentkezni az új műsorral – ismertette.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés