Hirdetés

Vitézy Dávid irgalmatlanul kiakadt: Karácsony kamu indokkal menekül az ATV-s vita elől?

Nap Híre portré Nap Híre

Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely csak kibúvókat keres a viták elől.

Vitézy Dávid a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a friss sajtóhírek szerint Karácsony Gergely tegnap teljesen mondvacsinált indokokkal lemondta az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitát.

Miközben Dobrev Klára napi öt posztban kéri számon Magyar Pétert azért, hogy miért nem vitázik minden ezt felajánló jelentősebb csatornán, a DK saját főpolgármester-jelöltje csak kibúvókat keres a viták elől

- fakadt ki Vitézy a bejegyzésben. A főpolgármester-jelölt arra is kitért, hogy bár a Partizán sokakat elér és örömmel fogadta el Gulyás Márton meghívását, de egy internetes csatorna messze nem ér el mindenkit. 

Fontos kérést intézett Karácsonyhoz

Hivatkozás másolása

Vitézy Dávid a bejegyzés végén arra kérte a főpolgármestert, hogy fogadja el a visszautasított ATV és a korábban elhárított RTL felkésérét. 

Karácsony Gergelyt ezúton is tisztelettel kérem, ne meneküljön a viták elől, gondolja ezt át újra és fogadja el akár a most visszautasított ATV, vagy akár a korábban már általa elhárított RTL felkérését. Legyen lehetősége a csak tv-csatornákról tájékozódó budapestieknek is látni olyan főpolgármester-jelölti vitát, ahol ütköztetjük, mit gondolunk az elmúlt évek főpolgármesteri teljesítményéről és Budapest jövőjéről

- üzente Karácsonynak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés