Hirdetés

Tettlegességig fajult a családi vita, húsklopfolóval esett neki a testvérének egy férfi

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Még tavaly januárban egy győri családi házhoz riasztották a rendőröket, ahol súlyos bántalmazás történt.

A rendőrök beszámolója szerint azon a bizonyos januári napon az éjjeli órákban kaptak bejelentést, miszerint egy családi vita során egy férfi súlyosan megsérült. A helyszínre riasztott egyenruhások megállapították, hogy egy 22 éves férfi azon veszett össze a testvérével a közös lakásukban, hogy a folyosón nem kapcsolta le a villant. A szóváltás azonban tettlegességig fajult, és a fiatal férfi húsklopfolóval többször is fejbe ütötte a 23 éves bátyját - olvasható a police.hu oldalon.

Az esetet követően a sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol megállapították, hogy az ütések hatására súlyos sérüléseket szenvedett.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 22 éves elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták, majd a rendőrségre történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség részére.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés