Hirdetés

Viperás támadás után késelés, brutális támadás a belvárosban

Morvay Péter portré Morvay Péter

Két társaság szólalkozott össze a budapesti Deák téren a metrónál, egy ember súlyosan megsérült.

Az elmúlt héten egy gimnáziumban is előkerült a kés, amikor iskolatársát halálra késelte egy 16 éves fiú. Azt a férfit viszont felmentették a férfit, aki megölt egy beteget a Honvédkórházban.

Egy fiatalokból álló társaságba kötöttek bele vasárnapra virradó hajnalban a Deák téri metrólejárónál, információk szerint egy embert meg is késeltek, aki súlyosan megsérült.

Utca a Deák-tér mellett, itt történhetett a késelés
Utca a Deák-tér mellett, itt történhetett a késelés Ripost

A lap kiment a helyszínre, ahol azonban már nem látszódtak az esti balhé nyomai. "Az éjszakás kollégák mesélték, hogy nagy balhé lehetett, mert sok rendőr volt itt az éjjel, de több részletet nem tudunk" - mondta el a Ripostnak az egyik helyszíni gyorsétterem egyik alkalmazottja.

Mint ismert az elmúlt hétvégén több súlyos, erőszakos támadás történt Busapest belső kerületeiben. Többnyire külföldiekből álló „antifa” csoportok durván összevertek embereket az utcán, akiket a telex beszámolója szerint ruházatuk alapján (katonai ruhák, bakancs, bomberdzseki, szélsőjobbos jelképek) választottak ki. 

Összesen nyolc embert vertek meg puszta kézzel és eszközök segítségével, hárman súlyosan megsérültek.

A másik oldal sem tétlenkedett, Budán megtámadtak egy ötfős társaságot, akikről minden bizonnyal azt hitték, hogy antifasiszta ellentüntetők, de nem azok voltak. A megvert emberek közül kettőt kórházba kellett vinni az eset után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés