Hirdetés

Ennél jobb videó ma már nem lesz: Vilmos herceg hatalmasat bulizott Taylor Swift koncertjén

Nap Híre portré Nap Híre

A londoni Wembley Stadionban tart nyolc koncertet Taylor Swift, és az egyiken Vilmos herceg is részt vett a gyermekeivel. Az eseményről most felkerült egy videó az internetre, amelyen az látszik, hogy a trónörökös nagyon élvezte a koncertet.

Vilmos herceg Taylor Swifttel és gyerekeivel, Saroltával és Györggyel még szelfizett is Swift Eras turnéjának első londoni estéjén. A Kensington-palota a X közösségi médiafelületén osztotta meg a fotót a következő felirattal: "„Köszönjük @taylorswift13 a nagyszerű estét!”

A trónörökös egyébként éppen a koncert napján ünnepelte 42. születésnapját, így nem csoda, hogy elengedte magát. Taylor Swift egy másik fotót is posztolt a királyi családdal és párjával, Travis Kelce-szel, azzal az üzenettel, hogy „Boldog szülinapot M8! A londoni show-k pompásan indulnak" - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A londoni Wembley Stadionban tartott nyolc koncertje előtt – amelyekre 640 ezer ember látogat el, és ami várhatóan 300 millió fonttal lendíti fel London gazdaságát – a város egy különleges londoni metró térképváltozatot adott ki az alkalomra.

Ráadásul a Buckingham-palotában tartott „őrségváltás” ceremónián katonai zenekar adta elő az egyik dalát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés