Hirdetés

Öt világsztár, akik megismerték a hosszú élet titkát

Nap Híre portré Nap Híre

A világ számtalan ikonikus sztárt ismert meg az évek során, akik a színpadon, a filmvásznon és a televízióban alkottak maradandót. Akad néhány köztük, akik megismerhették a hosszú élet titkát. Íme öt olyan világsztár, akik 90, sőt 100 éves koruk körül is velünk voltak és szórakoztatták és inspirálták közönségüket.

1. Sophia Loren

Hivatkozás másolása

Sophia Loren olasz filmszínésznő, az 1960-as évek egyik legnagyobb szexszimbóluma és Oscar-díjas művésznő, nemrég combcsonttöréssel került kórházba, miután genfi házában elesett, de szerencsére úgy tűnik, túl van az életveszélyen. A 89 éves Loren 2020-ban még játszott az Előttem az élet című filmben. Hosszú és sikeres karrierje mellett Sophia az emberi jogok és a humanitárius munka aktív támogatója is.

2. Clint Eastwood

Hivatkozás másolása

Clint Eastwood a westernfilmek ikonja, rendezőként, producerként és színészként is számos díjat nyert. A „A Jó, a Rossz és a Csúf” és a „Millió dolláros bébi” főszereplője továbbra is aktív a filmiparban, és 93 éves korában is folyamatosan dolgozik új projekteken. Várhatóan a készülő Juror No. 2-val búcsúzik a mozitól, amelynek rendező-producere lesz.

3. Sean Connery

Hivatkozás másolása

Sean Connery, az első James Bond 2020-ban hunyt el 90 éves korábban. Connery nemcsak a kémfilmek világában tett szert hírnévre, hanem olyan alkotásokban is, mint A hegylakó vagy A szikla. Connery 2003-ban, 73 évesen vonult vissza a filmezéstől.

Betty White az amerikai televíziók egyik legkedveltebb színésznője volt. A „Golden Girls” és a „The Mary Tyler Moore Show” 99 éves korában bekövetkezett haláláig aktív volt. Számos díjat és elismerést kapott karrierje során, először 1951-ben, utoljára 2014-ben jelölték Emmy-díjra, a kettő között eltelt 63 év rekordnak számít.

5. Dick Van Dyke

Hivatkozás másolása

Dick Van Dyke a „Mary Poppins” és a „The Dick Van Dyke Show” sztárja, még mindig az egyik legkedveltebb színész Hollywoodban. 97 éves korában még mindig tele van energiával és életkedvvel, és továbbra is színészkedik és táncol, megörvendeztetve a közönséget. 2023-ban, közel 98 évesen szerepelt az Álarcos énekes amerikai változatában, ahonnan elsőként esett ki.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés