Hirdetés

Súlyos baleset történt a Vígszínházban, mentővel szállították el a színészt

Nap Híre portré Nap Híre

Baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán. Úgy tudni, hogy a színészt mentővel szállították kórházba.

A Telex egyik olvasója arról számolt be a lapnak, hogy hogy a Professzort alakító Jegercsik Csaba leesett egy 3-5 méter magas színpadelemről a musical második felvonásának elején. Az előadást azonnal megszakították, leeresztették a függönyt, és állítólag a nézőktől is megkérdezték, hogy van-e közöttük orvos. Az olvasó azt is elárulta, hogy amikor elhagyták a színházat, akkor még látták, hogy a színészt mentőbe tették. 

A lap úgy tudja, hogy a darabot végül a leállás után folytatták és a Professzor szerepét is helyettesítették az esti előadásban. A hétvégén még négyszer adják elő a Vámpírok bálját a Vígszínházban. 

A Nemzeti Színházban is hasonló eset történt

Hivatkozás másolása

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, tavaly november elején a Nemzeti Színház két színésze, Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia megsérültek a Rómeó és Júlia című előadása közben, miután lezuhantak a díszletről. Mindkettőjüket súlyos sérülésekkel szállították kórházba és műtéten estek át. Horváth Lajos Ottó kéz- és lábsérüléseket, Szász Júlia pedig végtag- és mellkasi sérüléseket szenvedett. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés