Hirdetés

Videón egy brutális zebrai gázolás, egy futóval ütközött egy autó

Nap Híre portré Nap Híre

Videón, ahogy egy nyíregyházi zebrán elgázolnak egy futót. 

Egy nyíregyházi kereszteződésen haladt át egy autós tavaly januárban, amikor elütött a zebrán egy futót. A balesetet egy térfigyelő kamera is rögzítette. A vádirat szerint a középkorú férfi 2023. január 6-án reggel, még szürkületben autójával közlekedett Nyíregyháza belvárosában. A vádlott a Széchenyi utca és a Benczúr tér útkereszteződésében a közúti jelzőtáblával és útburkolati jellel is ellátott kijelölt gyalogos-átkelőhely felé hajtott. 

Az autó vezetője annyira gyorsan hajtott a zebra felé, hogy nem vette észre a kocogó nőt, és elgázolta a zebrán

Az eset után a férfi azonnal a sértetthez sietett, majd értesítette a hatóságokat. A futó nő a baleset miatt 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészség szerint a baleset azért következett be, mert a vádlott a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet nem kellő körültekintéssel és fokozott óvatossággal közelítette meg. A férfi nem tudott megállni, és nem adott elsőbbséget a gyalogosnak. 

A büntetlen előéletű férfit közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolják. Az ügyészség vele szemben pénzbüntetésre és közúti járművezetéstől eltiltásra tett indítványt. Az esetről videó is készült, amit ide kattintva lehet megtekinteni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés