Hirdetés

Mi történhetett? Hatalmas tűz pusztít Vértesszőlősnél

Semsei László portré Semsei László

A naphire.hu olvasója által rögzített felvételen látni, ahogy a vasútállomás közelében óriási lángokkal ég a nádas és a szántóföld. 

Hatalmas lángok csaptak fel csütörtök délután a Fejér vármegyei Vértesszőlősön. Portálunk olvasója fél hat körül a vonatról rögzítette, ahogy a sínek közelében nagy terjedelemben ég a nádas és a szántóföld. 

A Katasztrófavédelem beszámolója szerint megközelítőleg hat hektárnyi területen ég a nádas az 1-es főút közelében. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, a tatabányai hivatásos, kecskédi és kocsi önkéntes tűzoltók oltják a lángokat.

Közben a Facebookon is megjelentek a helyiek által készített fotók. Itt az egyik bejegyzésben az áll, hogy az eperfölddel szemben pusztít a tűz. Más pedig kommentben azt írja, a nádas ég, „valaki felgyújtotta”. 

Máshol is kigyulladt az száraz fű

Hivatkozás másolása

A Katasztrófavédelem honlapja szerint csütörtökön másfél hektárnyi területen száraz fű és avar égett a 81-es főút mellett, Mezőörs külterületén is. A pannonhalmi és kisbéri hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés