Hirdetés

Kiderült, amire minden magyar kíváncsi volt: ez lesz Novák Katalin férjének a sorsa

Nap Híre portré Nap Híre

Nyilvánosságra került, hogy mi lesz Veres István Attila sorsa a Magyar Honvédségnél.

Mint Ismert, Novák Katalin államfő szombaton jelentette be lemondását a tisztéségéről, miután kirobbant, hogy kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesének, aki próbálta tisztára mosni az intézmény pedofil igazgatójának a hírnevét, miután több gyermek is súlyos dolgokkal vádolta meg. A köztársasági elnök lemondása hétfőn hivatalossá vált, elérhető a parlament honlapján is az erről szóló dokumentum.

Az tavaly derült ki, hogy Novák Katalin férje, Veres István Attila több mint egy hónapos kiképzés után tartalékos alezredesként tett katonai esküt. Az RTL kiderítette, hogy a felesége lemondása után mi lesz a sorsa a first gentlemannek:

"Veres István tartalékos alezredes, önkéntes műveleti tartalékos katonaként jelenleg is jogviszonyban áll a Magyar Honvédséggel, és már többször is behívták őt az eskütétele óta"

- közölte a honvédelmi tárca. Kiemelték, Veres minden alkalommal eleget tett a behívásnak. "A Magyar Honvédség önkéntes alapon működő haderő. Ha valaki meg akarja szüntetni tartalékos szerződését, az semmilyen negatív következménnyel nem jár" - válaszolták azzal kapcsolatban, hogy mivel járna, ha benyújtaná a felmondását.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés