Hirdetés

Verekedés az Oscar-gálán: Will Smith őrjöngve pofon vágta a díjátadót, mert a feleségét sértegette

Virág Márton portré Virág Márton

Az Oscar-gála eddig mindig jó hangulatú volt, a ceremónia alatt a sok, szépen felöltözött ember igyekezett viselkedni még akkor is, ha éppen csalódott valamiért. Csakhogy Chris Rock a legjobb dokumentumfilm kategória felkonfja előtt poénkodni kezdett a színpadon, megjegyezte, hogy Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith annyira kopasz, hogy eljátszhatná a G.I. Jane második részének főszerepét.

Ezen Will Smith kiakadt, és felrohant a színpadra és megpofozta a komikust. Ha már ott volt, ki is oktatta őt, hogy ne merje a szájára venni a felesége nevét. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy a jelenet megrendezett, de nagyon hamar kiderült, hogy nem így van, és a pofon valódi volt. Ez jól látszott azon, hogy Rock iszonyatosan meglepődött, és nem tudta lereagálni azt sem, hogy Smith utána visszaülve a székére és onnan ordította: "Többé ne vedd a kib***ott szádra a feleségem nevét!

A konfliktus mögött az állhatott, hogy Jada Pinkett Smith már többször is nyilatkozott arról, hogy egészségügyi probléma miatt nem nő a haja, és a férje kiakadt azon, hogy ezen bárki poénkodni mer. Mindenesetre a teremben megfagyott a levegő, és utána a show jó darabig nem talált magára. Az adásszünet idejéről kikerült felvételek szerint Denzel Washington, Tyler Perry és a PR-osa is próbálta a szünetben csillapítani Will Smith-t - írta az nlc.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés