Hirdetés

Felfedezte a fiatalság titkát a sztárok kedvenc divattervezője – 74 évesen is bombaformában van

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A több évtizedes karrierje alatt olyan sztároknak készített esküvői ruhákat, mint Kim Kardashian, Gwen Stefani, Ariana Grande, Chelsea Clinton és Mariah Carey.

Vera Wang nem titkolja tovább, elárulta a féltve őrzött titkát, amire mindenki kíváncsi volt. A 74 éves divattervező sokak szerint felfedezte a fiatalság titkát, ráadásul úgy, hogy közben nem fosztja meg magától a „bűnös élvezeteket” sem. 

Bár minden nap edz és próbál egészségesen enni, egyáltalán nem mond nemet a gyorskajákra sem, sőt hetente többször szokott a McDonald’s-ból rendelni és a mézédes, cukormázzal díszített fánkoknak sem tud ellenállni.

„Szeretem a krémmel töltött, cukrozott fánkot. Olyan, mint a lekváros, csak belül vaníliakrém van” – mondta PageSix-nek az ikonikus divattervező egy hétvégi gálán New Yorkban.

A stílusikon még 2020-ban hívta fel magára az emberek figyelmét, amikor 70 évesen sportmelltartóban és rövid farmernadrágban osztott meg egy fotót magáról. Sokaknak az álla is leesett, amikor meglátták, hogy milyen jó formában van a sztár a hetedik X betöltése után is.

Leiratkozott az öregedésről

– írta akkor egy felhasználó a képe alá, majd egy másik feltette a sokakat izgató kérdést, mivel tartja magát fiatalon. Más kommentelők szerint talán vért iszik.

Wanget sokkolta az online reakció, és az Instagramon közölte a rajongóival, hogy annak köszönheti a fiatalos megjelenését, hogy sokat alszik, kevés időt tölt a napon, naponta megiszik egy "titkos" koktélt, ráadásul az elmondása szerint a kemény munka is fiatalon tartja.

Alapvetően egész életemben dolgoztam, szóval tényleg a munkának köszönhetem. Szerintem a munka tart fiatalon és ösztönzően hat rám

 – tette hozzá Vera Wang. „Minden nap sokáig dolgozom, ráadásul két lányt neveltem fel. Úgy gondolom, hogy ez az egészségem titka” – zárta gondolatait a divattervező.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés