Hirdetés

Végigsírta a tárgyalást az Árpád hídi gázoló: rács mögé került a férfi

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Fővárosi Főügyészség indítványozta a vétkes sofőr letartóztatását, amit el is rendeltek, így a következő harminc napját biztosan a rácsok mögött fogja tölteni - írja a Blikk. 

A lap szerint vasárnap reggel kilenckor vitték a Budai Központi Kerületi Bíróság épületébe azt a fiatal férfit, aki halálos balesetet okozott egy spontán gyorsulási verseny közben múlt szombaton. A portál információi szerint a magas, vékony testalkatú férfi teljesen összetört, végigsírta a tárgyalását. 

Állítólag a férfi a rendőrségi kihallgatásán és most a bíróságon is azt állította, hogy nem versenyeztek a hídon. Ugyanakkor a sajnálatát is kifejezte. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, szombat hajnalban egy autós elütött egy biciklist az Árpád hídon Budapesten, majd egy másik autóval is összeütközött. A baleset során többen megsérültek, egy férfi meghalt a kórházban. Arról is beszámoltunk, hogy nyilvánosságra hoztak egy videót a száguldozó autókról is, ezt ide kattintva tekinthetik meg. 

A rendőrség sajtótájékoztatóján elhangzott, szombaton spontán verseny alakult ki három személygépkocsi között. Az elöl haladó autó – egy 690 lóerős Mercedes – az Árpád hídon a Népfürdő utca vonalában megcsúszott, és elütötte a szalag- és csőkorlát mögött szabályosan közlekedő, 26 éves kerékpárost, aki a kórházba szállítása után meghalt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés