Hirdetés

Kitálalt Varga Judit Magyar Péterről: "a korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott"

Nap Híre portré Nap Híre

A volt igazságügyi miniszter SMS-ben reagált a 444 újságírónak, melyben azt is leírta, mit kellett átélnie a házasságában. Az SMS-re később a volt férje, gyermekei apja, Magyar Péter is reagált. Szerinte az SMS szövegét nem Varga Judit fogalmazta meg.

Mint azt a Nap Híre is megírta korábban, Magyar Péter szerint a "suttogó propaganda" azt terjeszti, hogy többször megverte volt feleségét, de ez szerinte hazugság. Varga Judit nem sokkal később egy párkapcsolati erőszakról szóló videót posztolt. Magyar Péter erre úgy reagált: nem tudja, volt feleségét mivel zsarolják és miért teszi ezt a gyerekeikkel, majd megnevezte azt az újságírót, aki szerinte titkos rendőrségi jelentés kapott róla. A HVG hétfő este nyilvánosságra hozta a jelentés tartalmát.

Varga Judit a videó megosztása óta nem szólalt meg az ügyben, azonban most a 444 újságírója találkozót kért tőle, amire SMS-ben küldött választ.

"Tisztelt Kaufmann Balázs! Köszönöm szépen a lehetőséget, de inkább nem élek vele. Egyrészt, mert már visszavonultam a közélettől, és bármilyen közéleti téma - akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának - értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni; másrészt, korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom. Megértését megköszönve, maradok tisztelettel: Varga Judit"

- írta a volt igazságügyi miniszter.

Magyar Péter is megosztotta a volt felesége üzenetét: "Nem ülök fel a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának"

Hivatkozás másolása

Magyar Péter a Facebook-oldalán szintén teljes terjedelmében közzétette volt felesége üzenetét, ezzel a megjegyzéssel: "Most értesültem arról, hogy Rogán Antal az alábbi sms-t mondta tollba a volt feleségemnek, a gyermekeim anyjának." 

Nem ülök fel a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának, továbbra sem mondok rosszat a gyermekeim édesanyjáról

- írta Magyar, hozzátéve, hogy kedden bemegyek az ügyészségre és nyilvánosságra hozza azt a hangfelvételt, amiből mindenki számára világossá válik, hogy miért írnak ilyeneket a volt felesége nevében. 

Én továbbra is hiszek a szeretet és az igazság erejében és tudom, hogy közösen képesek leszünk legyőzni a maffiát és egy új, boldog Magyarországot építeni.

- zárta sorait Magyar, majd megköszönte a támogatásokat. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés