Hirdetés

Varga Judit: "Nem hagyhatom, hogy a lelkünket kétszer is megölje egy súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, gonosz ember"

Nap Híre portré Nap Híre

Varga Judit ismét megszólalt a volt házasságával kapcsolatban.

Mint arról beszámoltunk, a Schadl-Völner ügy nyomozásával kapcsolatos információkat tartalmaz az a rövid, 1 perc 53 másodperces beszélgetés(részlet), amely Varga Judit volt igazságügyi miniszter és akkori férje, Magyar Péter között játszódott le, és amelyet Magyar Péter szerda reggel közzétett YouTube-csatornáján.

Varga Judit a Facebookon reagált a Magyar Péter által rögzített beszélgetés nyilvánosságra hozatalára. Posztjában brutális bántalmazással vádolja egykori férjét. Az egykori igazságügyi miniszter délelőtti bejegyzése ide kattintva érhető el. Később Magyar Péter erre is válaszolt a közösségi oldalán, mégpedig a következőt:

„A volt feleségem a hangfelvételen elhangzott, a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt az ügyészségi meghallgatásomra időzítve.

Az ebben leírtak természetesen nem igazak, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak minősülnek.

Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni.

Szerintem ne félj, az igazság felszabadít. Egy ország állna mögéd.”

Nemrég azonban Varga Judit volt igazságügyi miniszter egy újabb, hosszú Facebook-bejegyzést tett közzé. Az új posztban hosszasan értekezik Magyar Péterrel való házasságáról, sőt egyenesen kijelentette, hogy szerint a volt férjének nincs lelke és szíve, sőt állítása szerint súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenved.

"Megtette. Régóta zsarol ezzel: Ha el merek válni, ha őt ki merik rúgni, ha meg merek szólalni... Ha mást merek csinálni, mint amit ő akar, akkor megbánom!"

- írja a bejegyzésben a volt miniszter. 

Varga Judit szerint Magyar Péter mai nyilatkozatai után az a nagy kérdés, hogy valójában ez az ügy miről is szól. "Valóban arról a csontig lerágott, a sajtóban a legutolsó részletekig megírt és nyomonkövetett büntetőügyről, amellyel kapcsolatban számos elképzelés és pletyka terjed az országban? A büntetőeljárás zajlik, a bizonyítékokat a hatóságok és a bíróság értékeli. Szerintem ez a hangfelvétel a haza megmentésével kufárkodó, ezt hamisan a zászlajára tűző ember végtelen romlottságáról szól".

"Elég sokat szenvedtem a házasságom alatt, hogy rájöjjek, a volt férjem egy olyan ember, akinek csak értelme és érdekei vannak. Lelke és szíve nincs. De amit most élek át, ahhoz nem elég a család és a barátok támogató közege. Emberfelettire van szükségem. Sokáig úgy gondoltam, hogy egykori borzalmas házasságom részleteit nem fogom megosztani a nyilvánossággal. Az elmúlt hetek történései miatt azonban tartozom annyival az engem mindvégig támogató családomnak, elsősorban szüleimnek, gyermekeimnek és testvérem családjának, hogy a Magyar Péter által súlyosan eltorzított, hamis magánéleti kép helyett a valóságot bemutassam. Arról a terrorról, amiben éltem, éltünk, elmondjam az igazat. Nem hagyhatom, hogy a lelkünket kétszer is megölje egy súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, gonosz ember. Egyszer a folyamatos bántalmazás során, másodszor pedig a múlt elfedését célzó hazugságaival".

"A saját személyiségétől és a múltja árnyékától menekülő, rettegő Magyar Péter mestere annak, hogyan futtasson párhuzamos forgatókönyveket a közönsége számára. Mindegy, hogy kikről van szó. Házastárs, gyerekek, család, barátok vagy éppen a széles magyar közönség. A zseniális elme, lelketlen gonoszsággal fűszerezve kiváló színdarabokat rendez, egyszerre, egy időben"

- tette hozzá a volt igazságügyi miniszter, aki gyomorforgatónak tartja, hogy Magyar Péter "mézesmázosan" nyilatkozott róla a Partizánban, miközben sms-ekben kapott tőle a fenyegetéseket.

"Magyar Péter ma segített nekem abban, hogy saját maga bizonyítsa be egy kiváló példával, milyen játszmákat játszott a mi életünkben és amelyek sajnos, a tavaly május 3-án kimondott válásunk óta sem szűntek meg a részéről. Mind a mai napig zajlanak. Mert a nárcisztikus személyiségzavaros ember nem tudja elviselni, ha csatát vagy háborút vesztett. Nem tudja feldolgozni, hogy az áldozat kiszabadult, hogy véget tudott vetni a rémfilmnek"

- jelentette ki Varga, aki szerint a hangfelvételek nyilvánosságra hozatalával volt férje már több alkalommal is megpróbálta fenyegetni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés