Hirdetés

Magyar Péter reagált Varga Judit bántalmazási vádjára

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter Facebook-oldalán reagált volt felesége, Varga Judit ex-igazságügyi miniszter súlyos vádjaira. Miután Magyar nyilvánosságra hozta a feleségével készített felvételt, amelyen a Völner-Schadl ügyről beszélgetnek, Varga Judit súlyos bántalmazással vádolta meg volt férjét. Magyar Péter szerint volt felesége előre megírt hazugsággyűjteményt hozott nyilvánosságra.

Mint arról beszámoltunk, a Schadl-Völner ügy nyomozásával kapcsolatos információkat tartalmaz az a rövid, 1 perc 53 másodperces beszélgetés(részlet), amely Varga Judit volt igazságügyi miniszter és akkori férje, Magyar Péter között játszódott le, és amelyet Magyar Péter szerda reggel közzétett YouTube-csatornáján.

Varga Judit a Facebookon reagált a Magyar Péter által rögzített beszélgetés nyilvánosságra hozatalára. Posztjában brutális bántalmazással vádolja egykori férjét. Az egykori igazságügyi miniszter bejegyzése ide kattintva érhető el. 

Magyar Péter a Facebookon reagált Varga Judit állításaira: 

„A volt feleségem a hangfelvételen elhangzott, a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt az ügyészségi meghallgatásomra időzítve.

Az ebben leírtak természetesen nem igazak, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak minősülnek.

Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni.

Szerintem ne félj, az igazság felszabadít. Egy ország állna mögéd.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés