Hirdetés

"Haragszom a világra" - Kipakolt Varga Judit válófélben lévő férje

Nap Híre portré Nap Híre

Varga Judit válófélben lévő férje, Magyar Péter az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy elhagyta a házat, amelyben a családjával élt. Posztjából kiderült: rengeteg jó emlék fűzi a balatonhenyei házhoz, és nagyon csalódott, hogy el kell hagynia azt.

Mint azt a Naphire.hu is megírta, március elején Magyar Péter szintén a közösségi oldalán jelentette be, hogy elválnak Varga Judittal. "Az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiunknak" - írta korábban Magyar. Varga Judit másnap éjjel megerősítette a hírt. "Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk” - közölte Orbán minisztere. 

Magyar Péter és Varga Judit
Magyar Péter és Varga Judit

Később Magyar Péter a Facebook-oldalán az új kedvesével közös fotót posztolt. A férfi és az új párja Prágából jelentkeztek be. Magyar a képhez ezt írta: "Amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot. Itt van az a lány, aki tudja...". 

Magyar Péter most az Instagram-oldalán tett közzé egy hosszú bejegyzést. Azt írta, korábban a teljes lelkét és szívét beépítette a házba, ahová ezentúl „csak vendégként” járhat.

Arról is beszámolt, hogy az utolsó ott töltött napján megmetszette utoljára kedvenc rózsáit, mindenhol körbenézett, megsimogatta a padlástéglákat – amelyeket darabonként válogattak és tisztítottak. Ezt követően leült a cserépkályhához, majd kiült a kertbe, és még utoljára befeküdt Márait olvasni a függőágyba.

„Egy búcsú mindig nehéz dolog, de szinte feldolgozhatatlan, ha egy olyan helytől kell elválnod, amire a fiaidon kívül a legbüszkébb vagy a világon. Miközben úgy érzem, hogy kitépik a szívemet, és haragszom magamra és az egész világra, mégis hálás vagyok, hogy legalább a fiúk továbbra is élvezhetik az álmaink és a közös erőfeszítéseink gyümölcsét, és abban bízom, hogy talán még lesz módom itt az unokáinkkal együtt focizni és a fiúkkal fröccsözni a medence partján. Vigyázzatok magatokra és egymásra, becsüljetek meg minden pillanatot, mert a holnap az már egy másik nap. Il etait une fois. Egyszer volt, hol nem volt – olvasható a bejegyzésben, amit az Index szúrt ki  .

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés