Hirdetés

Nem sokat várt: Varga Judit férje máris új nő oldalán tűnt fel

Nap Híre portré Nap Híre

Varga Judit igazságügyi miniszter válófélben lévő férje a közösségi oldalán osztotta meg, hogy máris megtalálta a boldogságot egy másik nő oldalán. 

Mint azt a Naphire.hu is megírta, március elején Magyar Péter szintén a közösségi oldalán jelentette be, hogy elválnak Varga Judittal. "Az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiunknak" - írta korábban Magyar. 

Varga Judit másnap éjjel megerősítette a hírt. "Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk” - közölte Orbán minisztere. 

A Blikk felidézte, hogy azóta sok mindent nem lehetett tudni a miniszter és férje magánéletéről, ám most Magyar Péter a Facebook-oldalán az új kedvesével közös fotót posztolt. A férfi és az új párja Prágából jelentkeztek be. 

Magyar a képhez ezt írta: "Amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot. Itt van az a lány, aki tudja...". A poszt végére pedig – amit csak az ismerősei láthatnak – egy piros szívecskét is tett - szúrta ki a lap.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés