Hirdetés

Váratlan nyilatkozat Szoboszlaitól a hollandok elleni döntetlen után

Nap Híre portré Nap Híre

Nem ért egyet a magyar szövetségi kapitány után azokkal, akik lebecsülik a Nemzetek Ligáját. Marco Rossi erről beszélt a Hollandia elleni döntetlen után.

A meccs után a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik a csapat hozzáállását emelte ki az M4 Sportnak adott interjúban. A Liverpool játékosa úgy fogalmazott: „megmutattuk, hogy képesek vagyunk egymásért küzdeni”.

„Az volt a lényeg, hogy ne csak mi érezzük, hanem külső szemlélőként is visszajöjjön az a harciasság, ami nagyon hiányzott az elmúlt három mérkőzésen. Szerintem ma megmutattuk, hogy képesek vagyunk egymásért küzdeni” – mondta az M4 Sportnak Szoboszlai, aki szerint komoly egységet és igazi csapatmunkát láthatott a közönség az egész mérkőzés folyamán.

„Úgy érzem, hitünk és önbizalmunk mindig is volt, lehet egy kicsit leépítettük saját magunkat. De amit mi leépítünk, azt utána vissza is akarjuk építeni, és jó úton haladunk, úgyhogy majd a bosnyákok ellen ugyanígy kell folytatni”– fogalmazott Szoboszlai.

A Nemzetek Ligája A divíziójában a csoportja harmadik helyen álló magyar válogatott október 14-én, hétfőn a sereghajtó Bosznia-Hercegovina vendégeként lép pályára Zenicában.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés