Hirdetés

Döbbenetes vallomás: kitálalt a "börtönéveiről" a magyar milliárdos

Nap Híre portré Nap Híre

"Egy börtönben nőttem fel" - mesélte Jákob Zoltán a Nagy Ő-ben egy randevún.

Jákob Zoltán még mindig tud meglepetést okozni: most arról beszélt a Nagy Ő című műsorban, hogy egy börtönben nőtt fel. A milliárdos a szülővárosába, Állampusztára vitte el az egyik lányt, Edinát. A Bács-Kiskun vármegyei település különleges hely, ugyanis ebbe a községbe csak egy sorompón keresztül tudnak bejutni az ott lakók, az ott dolgozók, illetve azok, akik hazalátogatnak - írja a Blikk

Nem mindenki születhet olyan helyre, ahova csak sorompón keresztül lehet bejutni. Utoljára gyerekkoromban voltam itt, ez Állampuszta, ez egy börtön. Tudtad, hogy ez itt egy börtön? Egy börtönben nőttem föl

- mesélte Edinának a milliárdos, aki azt is elárulta, hogy a fogvatartottak közül sokan a környező területeken mezőgazdasági munkákat végeznek, így a környék biztonságát nagyon szigorúan védik.

"Az apukám és az anyukám ideköltözött, mert innen jártak munkába. Az apukám a parancsok sofőrje volt, egyben a tanácsadója és a jobb keze"  – osztotta meg a választottjával Zoli. 

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy Jákob Zoli valóra váltotta a Nagy Ő című műsor egyik versenyzőjének az álmát, és a magángépével elvitte egy romantikus vacsorára Párizsba. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés