Hirdetés

Jákob Zoli fogta magát, egy magángépet és a Nagy Ő egyik versenyzőjét és irány Párizs

Nap Híre portré Nap Híre

Az üzletember valóra váltotta a Nagy Ő című műsor egyik versenyzőjének az álmát. 

Hatalmas meglepetést tartogatott a Nagy Ő tegnapi adása, ugyanis Hajnal Betti nyerte a Miss Nagy Ő versenyt, így Zoli egy álmát váltotta valóra azzal, hogy a magángépével egy romantikus randevúra vitte a hölgyet Párizsba - szúrta ki a Blikk

A Nagy Ő versenyzője, Betti elérzékenyülve mesélt arról a műsorban, hogy mit szólt ehhez a hatalmas lehetőséghez. "Ez az együtt töltött nap – úgy érzem – elindított valami bensőségesebb kapcsolatot kettőnk között. Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy ez az álom megvalósulhatott. Az már csak hab volt a tortán, hogy egy olyan ember valósította meg ezt, aki esetében jó lenne, ha az életem további részében is ott lehetne mellettem. Szeretném én is megvalósítani az ő egyik álmát, magát a szerelmet" - mondta Betti, aki egyébként a kislánya születése előtt már járt Franciaországban, azonban még sosem jutott el a szerelem fővárosába.

Zoli a műsor indulása óta most először tölthetett kettesben egy egész napot a lánnyal, így örül, hogy a megérzéseire hallgatott, és Bettit hívta meg a kalandra.

"Ő egy hihetetlenül romantikus csaj, bebarangoltuk a várost, jártunk a művésznegyedben, ahol karikatúra is készült rólunk. Táncoltunk és újra elénekelte nekem a Titanic betétdalát, ezúttal városi verzióban. Azt tudni kell, hogy a forgatások során én csak akkor találkoztam a lányokkal, amikor a tévében is látják a nézők, tehát arról, hogy a nélkülem töltött időben mi történt, fogalmam sem volt. Betti megtehette volna, hogy elhallgatja, mégis megosztotta velem azt a hangos veszekedést, ami közte és Edina közt tört ki. Sikerült jobban megismernem, és jól döntöttem, amikor őt hoztam el a randevúra, hiszen Párizsban még sosem éreztem ilyen jól magam" - mesélte a Blikknek Jákob Zoltán.

Arról is beszámoltunk, hogy adásban fenyegette meg egy nő Jákob Zoltánt. A Nagy Ő egyik versenyző, Virág ugyanis kijelentette, hogy ő akar lenni a következő "Mrs. Körömlakk”, és Zoltán felkötheti a gatyáját, mert ki fogja enni a vagyonából. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés