Hirdetés

Irgalmatlan botrány a Liszt Ferenc Reptéren, itt az összeomlás?

Nap Híre portré Nap Híre

Több gép sem tudott időben felszállni a Liszt Ferenc Repülőtérről, mert nincs elég kerozin. A MOL szerint ők leszállították a teljes ígért mennyiséget, így a gondért nem ők a felelősek. Budapest Airport közleménye szerint az egyik üzemanyagkiszolgálónál átmeneti készletezési probléma van.

Péntek reggel indultak volna Budapestről az egyiptomi Hurghadába repülővel az utasok, de több órás várakozás után kiderült, hogy üzemanyaghiány miatt nem tudnak elindulni – írja a Szeretlek Magyarország

A reptér legnagyobb üzemanyag-szállítója a Mol, ám ők azt közölték az RTL Híradóval, hogy ők nem tehetnek a problémáról, a szerződött mennyiséget leszállították. A Budapest Airport közleménye szerint a fennakadásokat az okozza, hogy az egyik üzemanyagkiszolgálónál átmeneti készletezési probléma van.

Így a kora reggel helyett szombat reggel indulhat a gép Egyiptomba. Egy Mallorcára induló gép egy napja szintén üzemanyaghiány miatt volt kénytelen várni, de végül kapott kerozint, és egy órás késéssel fel tudott szállni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés