Hirdetés

Néhány éve egy tündéri kislány a lelátón táncolt a US Openen - tegnap pedig megnyerte!

Nap Híre portré Nap Híre

Serena és Venus Williamsnek köszönhető, hogy megnyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot és a magasba emelhette a trófeáját.

A fehérorosz Arina Szabalenkát a szombati fináléban három szettben legyőző, 19 éves Coco Gauff kiemelte, hogy a Williams nővérek voltak a példaképei gyerekkorában, akik megnyitották a teniszvilág elitjébe vezető utat a színes bőrű játékosok előtt - írja az MTI.

A döntőt elemezve elárulta, hogy a 6:2-re elvesztett első szett után kiment a mosdóba, mert nagyon ideges volt, megmosta a kezét és lelocsolta az arcát, és azzal biztatta magát, hogy ez is olyan meccs, mint a többi, és azt mondta magának, most pedig mindent nulláról kell kezdeni. Emiatt is örült különösen, hogy aztán 6:3, 6:2-vel sikerült fordítania.

"Ma annyira jól játszottam, amennyire csak tudtam" 

- szögezte le, hozzátéve, hogy az ereje miatt nagyon nehéz Szabalenkával teniszezni, az ellenfelének végig stabilan kell állnia a lábán.

Kislányból győztes

Hivatkozás másolása

Coco Gauffról néhány éve készült egy videó, amelyen az látszik, hogy egy lelátón táncol és ugrál, és láthatóan jól érzi magát. Az NSO most összepárosította a felvételt a mára már 19 éves versenyző győzelmének pillanatával:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés