Hirdetés

(18+) Döbbenetes kegyetlenség: Szatyorba csomagolt újszülött kislányt találtak a hideg utcán

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy újszülött kislányt találtak egy törölközőbe csomagolva és egy szatyorba helyezve Kelet-London utcáin.

A csecsemőt Newhamben, fagypont alatti hőmérsékletben találta meg egy kutyasétáltató, aki egészen addig melegen tartotta, amíg a mentősök ki nem érkeztek a helyszínre. A rendőrség közölte, a baba szerencsére sértetlen, biztonságba helyezték, jelenleg kórházban van megfigyelés alatt - írja a BBC.

A londoni rendőrség közölte, "rendkívül aggódnak" a kislány anyja miatt és arra kérték, hogy haladéktalanul jelentkezzen.

Kiderült az is, hogy a rendőrséget csütörtök este negyed 10 körül riasztották a Greenway és a High Street South kereszteződéséhez. Simon Crick főkapitány elmondta, a kutyasétáltatónak köszönhető, hogy a kisbaba életét meg tudták menteni.

Rendkívül aggódunk a gyermek anyja miatt is, akinek a szülés után azonnali ellátásra lenne szüksége

- fogalmazott a rendőrkapitány, majd hozzátette, "a képzett orvosok készen állnak arra, hogy segítsenek neki, így arra kérjük, hogy jelentkezzen azonnal telefonon, vagy sétáljon be a legközelebbi kórházba vagy rendőrőrsre".

"A lánya jól van, a körülményektől függetlenül kérjen segítséget a segélyhívószám tárcsázásával" - üzente a nőnek a rendőrkapitány. A BBC a cikk végén kiemelte, ez a csecsemő a harmadik, akit 2019 óta Newhamben találtak: 2019 februárjában egy kislányt hagytak egy parkban, 2020 januárjában pedig egy kisfiút az utcán.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés