Hirdetés

Sokkoló történet: buszmegállóban hagyta az újszülött gyermekét egy édesanya

Nap Híre portré Nap Híre

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint bizonyítás felvétele szükséges abban az ügyben, amelyben egy nő az újszülött gyermekét egy buszmegállóban hagyta. 

Az ítélet szerint a 37 éves, kiskorú gyermekét egyedül nevelő nő megismerkedett egy férfival, akivel alkalmanként annak balatoni nyaralójában találkoztak. A nőben 2021 nyarán tudatosult, hogy állapotos, azonban a terhességét titkolta, orvosnál nem járt, és az apát sem tájékoztatta – írja az Ügyészség.

Az elkövető 2021. október 10-én egyedül volt otthon, amikor a fürdőszobában megszülte gyermekét.  Ezután a vádlott kocsiba ült az újszülöttel, majd egy fonyódi buszmegálló padján helyezte el a takaróba bugyolált gyermeket. Nem sokkal később kutyasétáltatók lettek figyelmesek a síró csecsemőre, akiről a kiérkező mentők megállapították, hogy a körülmények és a hideg ellenére - a megtalálásnak köszönhetően - teljesen egészséges.

A vádlottban – elmondása szerint – akkor tudatosult a cselekménye, amikor az ismeretlen anyát kereső rendőrségi felhívást meghallotta. Erre önként jelentkezett, és részletes vallomást tett, a cselekedetét megbánta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés