Hirdetés

Újabb szadista iskolai bántalmazás: kegyetlenül megvertek egy 13 éves fiút, kórházba került

 portré

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, brutálisan megvertek egy 10 éves kisfiút a diáktársai a kemecsei általános iskolában. Az elkövető négy diáklány volt, akik olyan durván megverték a társukat, hogy a sérültet kórházba kellett szállítani, ahol műtétet hajtottak végre hajta, majd az intenzív osztályra került. Az állapota már stabilizálódott, de még hetekig kell a kórházban maradnia.

Kiderült közben, hogy a gyermek már kikerült az intenzív osztályról. A rendőrség pedig életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben. 

Most újabb borzalmas hírt kaptunk: az RTL Híradó arról számolt be, hogy bántalmazott több társa egy 13 éves fiút a nagykónyi iskolában, a szakpszichológust is megdöbbentette az eset.

A megdöbbentő támadás csütörtök reggel volt, a tankerületi központnál úgy tudják, a 13 éves fiú ma került kórházba. A verést videóra vették, a felvételen látszik, hogy a gyereket előbb egy fiú üti a tanteremben, majd négy másik is nekimegy, tucatnyian pedig nézik, hogy mi történik. Az ügyben feljelentést tettek, a rendőrség garázdaság miatt nyomoz és folyamatosan hallgatják ki a diákokat.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés