Hirdetés

Majdnem megölték a kisfiút, most a szüleik sírva kérnek bocsánatot

Nap Híre portré Nap Híre

A kisfiún életmentő műtétet hajtottak végre.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, brutálisan megvertek egy 10 éves kisfiút a diáktársai a kemecsei általános iskolában. Az elkövető négy diáklány volt, akik olyan durván megverték a társukat, hogy a sérültet kórházba kellett szállítani, ahol műtétet hajtottak végre hajta, majd az intenzív osztályra került. Az állapota már stabilizálódott, de még hetekig kell a kórházban maradnia.

Most a Blikk arról számolt be, hogy a fiút kiengedték az intenzív osztályról. "Adrián elmondása szerint védekezni sem igazán tudott, hiszen egyszerre négyen támadtak rá. A földre kerülve becsukta a szemét, aztán már csak arra eszmélt fel, hogy a barátja felsegítette és bekísérte, majd szóltak a tanároknak" - nyilatkozta a lapnak a gyermek édesapja, Zoltán. 

Az apuka beszámolója szerint részben a negyedikes fia vele egykorú osztálytársai, részben pedig nála idősebb, már 12 éves lányok támadtak rá. Az indítékról egyelőre nem lehet tudni. Elmondása szerint évek óta ismerik egymást a gyerekek, semmi nézeteltérés nem volt közöttük.

"Előtte fél órával még a tanárnő küldött a fiamról és az egyik barátjáról egy fotót, hogy milyen jól érzik magukat, aztán meg már azzal csörgött a telefon, hogy összeverték. Mondanom sem kell, mit éreztünk. Külsérelmi nyomok ugyan nem látszódtak rajta, így eszünkbe sem jutott, hogy mekkora gond lehet. A mellkasi röntgen még rendben volt, a hasi ultrahangon viszont láttak az epe körül folyadékot. Egy kis bemetszést ejtve kamerával megvizsgálták, amiből kiderült: a lépe megrepedt és onnan szivárgott, a belső vérzés miatt egy életmentő műtét során azonnal el kellett távolítani a lépét"

- hangsúlyozta az édesapa, aki hozzátette, a gyermekének erős fájdalmai vannak. Az üggyel kapcsolatban mindenkit sikerült beazonosítani, azonban a hatóságok egyelőre nem hallgatták meg.

"A támadás másnapján még biztosan mentek iskolába az elkövetők, de Adrián húgát viszont már nem engedem többé oda. A következő tanévet már egy másik iskolában fogják kezdeni. Úgy gondolom, a lányokat el kellene tanácsolni, de senkit nem vádolok, a hatóságoktól várom az igazi, becsületes igazságszolgáltatást. Egyébként személyesen is jól ismerjük a családjaikat, akik csütörtök este sírva kértek tőlünk bocsánatot és jobbulást kívántak Adriánnak" - tette hozzá Zoltán.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés