Hirdetés

Újabb meglepő kijelentést tett Hegedüs Zsuzsa

 portré

A miniszterelnöki megbízott napokkal ezelőtt mondott le posztjáról, Orbán Viktor tusványosi beszéde után, majd nyílt levelekben üzentek is egymásnak. Meglepő fordulatot vett azonban az ügy a miniszterelnök Bécsben adott nyilatkozata után. 

Hegedüs azonban tegnap este az Atv Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, büszke arra, amit Orbán Viktor Bécsben mondott, és ritkának tartja, ha egy miniszterelnök korrigálja a mondatait. 

A Mandiner szerint, a miniszterelnöki megbízott meggondolta magát, és újabb levelet fogalmazott meg Orbánnak, melyben úgy fogalmaz, hogy lemondása okafogyottá vált.

20 évi ismeretségünk és barátságunk következtében azt is tudom, hogy ez a nyilvános korrigálás mibe került neked, ezért még annál is jobban értékelem a mai lépésedet, mint amit maga a téma indokol. Olyannyira, hogy az első reakcióm az volt, hogy ezzel a nyilvános megszólalással a lemondásom is okafogyottá vált. De ami még fontosabb, ezt, némi gondolkodás után, néhány órával később is így gondolom, azaz okafogyottnak tartom

– írta Hegedüs Zsuzsa. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés