Hirdetés

Magyar Péter szerint a gyerekek megállnak a növésben Dobrev Klára plakátaitól

Nap Híre portré Nap Híre

Dr. Molnár Csaba a Facebook-oldalán osztotta ki Magyar Pétert.

"Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben" - mondta egy szokolyai eseményen Magyar Péter, amit a közösségi oldalán hétfőn Molnár Csaba, a DK politikusa idézett és kiemelte, hogy ez a mondat nem Bayer Zsolt száját hagyta el. Molnár hozzátette, hogy "a Fideszből frissen kirúgott politikus" éppen azt ecsetelte a politológushallgatóknak, hogy mennyire taszítják a választási plakátok, különösképpen Dobrev Kláráé.

"Azon túl, hogy ez a mondat nagyon tágan kezeli a magyar nyelv kereteit, nem más, mint a Magyar Péter által Dobrev Klára ellen indított, ízléstelen lejáratókampány újabb eleme. Az első esetben lényegében lehülyézte Dobrev Klárát, most pedig a külsejére tett sértő megjegyzést a magát tisztes, konzervatív polgárnak beállító politikus"

- fogalmazott Molnár, majd hozzátette, "ezt a beszédet már jól ismerjük. Ez a Fidesz stílusa, de annak is a legalja, az a szint, amit Bayer Zsoltra szoktak kiosztani még a Fideszben is. Kulturált politikusok nem beszélnek így egymásról Magyarországon, sőt sehol Európában".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés