Hirdetés

Nagy a baj a népszerű üdülőhelyen, kijárási tilalmat rendeltek el

Nap Híre portré Nap Híre

Egy brutális tömegverekedés után a hatóságok úgy döntöttek, éjszaka a 18 éven aluliaknak nem lehet utcára menni.

A korlátozásokat az Ausztrália Északi területén található Alice Springsben rendelték el egy nappal azután, hogy százötven ember vett részt egy tömegverekedésben, akik közül sokaknak fegyverük is volt.

A kijárási tilalom helyi idő szerint tizennyolc órától reggel hat óráig lesz érvényben a városküzpontban, és a tizennyolc éven aluliakra vonatkozik. Alice Springsben egyébként nagyszámú őslakos él, és mély a társadalmi megosztottság, ami gyakori konfliktusokhoz vezet - írja a Roadster

A keddi eseményeket egy 18 éves fiú március 20-i halála váltotta ki, ami több helyi család között viszálykodáshoz vezetett, és a város központjában lévő kocsmában verekedésbe torkollott.

A rendőrök öt embert letartóztattak, és ötven fegyvert foglaltak le. Az incidens során a vendéglátóhelyen is károk keletkeztek.

A rendőrséget nem sokkal este 7 óra előtt riasztották egy Sadadeen kerületben található címre, ahol körülbelül százötvent embert találtak, néhányaknál fegyver is volt, és erőszakos magatartást tanúsítottak. Egy autót, valamint egy matracot is felgyújtottak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés