Hirdetés

Sokkoló videó a kaposvári tömegverekedésről: előkerült egy kard is

 portré

Kardokkal és vasvillákkal ugrott egymásnak két család Kaposváron, Cser városrészében péntek este. Beszámolók szerint a famíliák gyerekei közti szerelem volt a feszültség kiváltó oka, ezért körülbelül hetvenen sereglettek össze egy ház körül - számol be a Tények.

Mind meghaltok! Karddal várlak benneteket! – üvöltözte a Kaposvár Most által megosztott felvételen egy nő, akinek aztán valaki oda is adta a fegyvert, miközben megjegyezte, hogy az illetőnek "le lesz vágva a feje".

A felvétel készítője nem fukarkodott a nem éppen irodalmi kifejezésekkel, ingerültségének egyre obszcénebb megnyilvánulásokkal adta jelét.

Kikerítem a p*csádat, beleadom az uradnak a szájába a méhedet! – tajtékzott a nő, aki egy élő adásban közvetíthette a történéseket a Facebookon. 

A videó ezt követően egy kocsiban folytatódik, majd valamivel több mint négy perc elteltével a verekedésen kívül már szinte semmit sem hallani, a fékevesztett ordibálást csupán egy-egy puffanás vagy csörömpölés színesíti. Az utolsó másodpercekben hallhatóan megérkeztek az egyenruhások is.

A rendőrség nagy erőkkel, több autóval vonult ki a helyszínre, a József utcába. Több embert előállítottak, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást.

A Naphire.hu legutóbb egy hatvani tömegverekedésről számolt be, itt is két család esett egymásnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés