Hirdetés

Felrobbant a 6 éves kislány kezében a tűzijáték, friss hírek érkeztek az állapotáról

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, szilveszter éjjel több baleset történt Magyarországon. Pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt éjfél és reggel hat óra között 18 esetben 17 személlyel szemben indított eljárást a rendőrség országszerte. Ezen termékek felhasználásához kapcsolódóan 4 súlyos és 6 könnyű sérüléssel végződő baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az egyik sérült egy mindössze hatéves, zalaegerszegi kislány volt, aki mellett felrobbant egy tűzijáték. A gyermek súlyos sérülésekkel került a Szent Rafael kórházba, ahol jelenleg is a gyermekosztályon ápolják - írja a Zala vármegyei hírportál.

Az RTL Híradó információi szerint a kislány a családjával Zalaegerszeg központjában sétált, amikor a szülők arra lettek figyelmesek, hogy az utcán felrobbant egy tűzijáték a gyermekük mellett. A szülők azonban nem hívtak rendőrt és mentőt sem, maguk szállították kórházba a lányukat, akinek a dobhártyája is tászakadhatott.

Az ügyben a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indítottak eljárást. Emellett szemtanúkat keresnek, akik látták az esetet. A police.hu oldalon közzétett felhívásban úgy fogalmaztak,

látta az esetet, vagy bármilyen információval rendelkezik róla, az jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06 (92) 311-150-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható, 06 (80) 555-111-es Telefontanú zöld számán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés