Hirdetés

Felrobbant a pirotechnikai eszköz egy magyar kisgyerek kezében szilveszter éjjel

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt éjfél és reggel hat óra között 18 esetben 17 személlyel szemben indított eljárást a rendőrség országszerte. Ezen termékek felhasználásához kapcsolódóan 4 súlyos és 6 könnyű sérüléssel végződő baleset jutott a rendőrség tudomására.

Zala vármegyében Zalaegerszegen robbant fel egy tűzijáték egy gyermek mellett, Veszprém vármegyében Zircen egy fiatalkorú fiú úgy gyújtotta meg a pirotechnikai eszközt, hogy kézsérülése keletkezett

- olvasható a police.hu oldalon. Hozzátették, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében Petneházán szintén egy gyermek sérült meg, akinek a kezében robbant fel egy pirotechnikai eszköz, míg Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében Bódvaszilason egy férfi gyújtott meg egy tűzijátékot, amely égési sérülést okozott. Valamennyien súlyos sérüléseket szenvedtek.

Miskolcon szintén tűzijáték szabálytalan használata miatt kiégett egy lakás, az érintett társasház több lakójának el kellett hagyni otthonát. A tüzet okozó férfi ellen közveszélyokozás miatt indult büntetőeljárás, amiről a Naphíre is beszámolt.

Szilveszter este, valamint az újév első óráiban a rendőrök összesen 46 főt állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés