Hirdetés

Imádjuk, ahogy Trokán Nóra először beszél nyilvánosan a férjéről

Nap Híre portré Nap Híre

Trokán Nóra férjéről eddig nagyon keveset hallhatunk, ugyanis a színésznő nagyon óvja a magánéletét, most azonban elárulta, hogyan ismerkedett meg a kedvesével.

Trokán Nóra az Adom a napom vendége volt, ahol többek között a férjéről is beszélt. Mint ismert, a színésznő 2022-ben a legnagyobb titokban ment feleségül a szerelméhez, a férfiről pedig eddig csak annyit lehetett tudni, hogy szintén szakmabeli, de nem színész, így nem él a rivaldafényben. A színésznő Geszti Péternek most azt is elárulta, hogy ismerkedett meg a kedvesével - szúrta ki a Femina

Mi van a magyar filmekkel? - kérdezte Geszti Péter a beszélgetés során, a színésznő válaszából pedig kiderült, melyik sorozat forgatásán találkozott párjával. 

"A legutolsó hosszabb, nagyobb lélegzetű dolgom az A Tanár című sorozat volt, és azt imádtam. Az egy olyanfajta munka volt, ami szakmailag is kielégítő volt, de anyagilag is… szóval egy nagyon jó, áldott időszaka volt az életemnek, nagyon jó stábbal - és egy férjjel… mert ott ismertem meg a férjemet, úgyhogy A Tanárnak őt is köszönhetem" - mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, hogy a férje kameramozgató szakemberként dolgozik. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés