Hirdetés

Tragikus halált halt egy nyugdíjas férfi, miután kilenc óráig várt a mentőre

Nap Híre portré Nap Híre

Kilenc órát várt hiába a mentőre, meghalt a nyugdíjas férfi. 

Hétfőn a kora reggeli órákban hunyt el David Bye a Pembroke Dock-i Hill Farm Parkban lévő otthonában, miután feleslegesen várt a mentősök segítségére. David felesége, Pauline Bye megbocsáthatatlannak nevezte a kilenc órás várakozást, amíg a mentőszolgálat kiérkezett. Felidézve imádott férje halálának a pillanatait azt mondta, akkor érkezett a mentőautó, amikor David számára már túl késő volt – írja a Bors

"Kilenc órával azután, hogy leesett az ágyról, és mi mentőt hívtunk, valaki végre megérkezett, de már túl késő volt, és David meghalt. Davidnek hosszú ideje szívbetegsége és nyiroködémája volt a négy évvel ezelőtti hármas bypass és aortabillentyű-csere után, és rendszeresen feküdt a Withybush kórházban" – idézte fel a gyászoló feleség. 

"Lassan romlott az állapota, egyre álmosabb lett, és már nem beszélt hozzám, mire újra hívtam a mentőszolgálatot. Ekkor már hajnali 3.15 volt, és a válasz ugyanaz volt, hogy nem áll rendelkezésre mentőautó. De miközben a mentőirányítással beszéltem, Davidnek megállt a szíve. Akkor felgyorsultak a folyamatok. Az irányító azonnal riasztotta a rohammentőket, akik perceken belül odaértek hozzánk és átvették tőlem a szívmasszázst" – zárta tragikus történetét az elkeseredett asszony. A walesi mentőszolgálat David halálának napján közölte, hogy több mint 250 órát töltöttek kórházakon kívül a Hywel Dda University Health Board régiójában.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés