Hirdetés

Kiderült, mi okozhatta a belga nő halálát az Ozora Fesztiválon

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A rendőrség szerint nem merült fel idegenkezűségre utaló körülmény a halálesettel kapcsolatban.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, meghalt egy 34 éves belga állampolgár az Ozora Fesztivál területén. A haláálesetet a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, és kiderült, hogy a nő holttestét a fesztivál fás-bokros területén találták meg. Az eset után azt híresztelték, hogy drogtúladagolás okozhatta a tragédiát, ám kiderült, hogy ez nincs így.

A Blikk információi szerint a belga nő öngyilkosságot követett el, az informátor a lapnak kiemelte, hogy a fesztiválozó hátrahagyta a barátait, majd a sátruktól nem messze, egy erdős részen felakasztotta magát.

Az informátor hozzátette, a 34 éves nő egy 4-5 fős baráti társasággal érkezett a fesztiválra, és együtt sátraztak. "A barátai nem voltak meglepődve, hogy megölte magát, nem volt sírógörcsük, meg hasonló. Miután a rendőrség kihallgatta őket, elhagyták az országot. Már külföldön, otthon vannak" - mondta a névtelen forrás.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés