Hirdetés

Szörnyű tragédia történt Kispesten

Nap Híre portré Nap Híre

Lakástűzben meghalt két ember a fővárosban, a XIX. kerületben - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel.

Azt írták, hogy hétfőn reggel kigyulladt egy ötven négyzetméteres lakás a Wekerle telepen; a tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, majd átvizsgálták a sűrű füsttel telítődött ingatlant, amelynek egyik helyiségében két halottat találtak.

A szobában egy ágy égett, a lángokat egy harmadik ember próbálta megfékezni, őt füstmérgezéssel szállították kórházba - tették hozzá.

A körülmények tisztázására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít.

Megjegyezték, hogy a leggyakrabban nyílt láng használata, elektromos probléma, a fűtési rendszer hibája, főzés, vagy dohányzás vezet lakástűzhöz, és felhívták rá a figyelmet, hogy a tragédiák és nagyobb tüzek megelőzése érdekében érdemes füstérzékelőt beszerezni.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a napokban a Tolna vármegyei Bonyhádon is halálos lakástűz volt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint négy járművel húsz tűzoltó vonult ki a helyszínre. A nappaliban egy idős embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés