Hirdetés

Tragédia az M0-áson: vezetés közben halt meg a sofőr

Nap Híre portré Nap Híre

A Naphire.hu is beszámolt arról, hogy egy értelmi sérült férfi összeszurkált holtteste került elő a föld alól Zala megyében. Arról is írtunk, hogy egy budapesti társasházban találtak egy napok óta bomló holttestet. Szombaton Várpalotán történt felfoghatatlan tragédia, de Hajdúböszörményben is rettenetes kínhalált halt egy ember. 

Budapest határában is tragédia történt: péntek este vezetés közben halt meg egy fiatal román sofőr a zsúfolt M0-áson. 

A belső sávban haladó, irányítás nélkül maradt furgon végül a szalagkorlát mellett állt meg, tömegbaleset nem történt, számolt be az RTL Híradó .

Többen lefékeztek, hogy megnézzék mi történt, de furgont vezető 29 éves sofőr ekkor már nem élt. A kiérkező mentők 40 percig próbálták újraéleszteni a férfit, de nem jártak sikerrel. Egyelőre nem tudni, mi okozta a férfi halálát - írja a 24.

Egy vezetéstechnikai szakember a híradónak nyilatkozva elmondta, hogy csak a szerencsén múlt, hogy nem lett tömegbaleset, ugyanis az irányítás nélkül maradt autók mozgása kiszámíthatatlan.

Az RTL úgy tudja, hogy a furgon Covid-teszteket szállított: a rakományt Szlovákiában vette fel a sofőr és Romániába tartott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés