Hirdetés

Tragédia a 76-os főúton, három nő szörnyethalt

Nap Híre portré Nap Híre

Szörnyű tragédia rázta meg Zala vármegyét a minap: brutálisan ütközött két autó Alsónemesapáti közelében, az egyik autóban mindkét utas életét vesztette, a másikban pedig egy idős házaspár utazott, közülük a feleség életét már nem lehetett megmenteni.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 76-os számú főút 48-as kilométerszelvényében, Alsónemesapáti és Zalaegerszeg között. Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautó. A baleset következtében három személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a kekvillogo.hu. A portál helyszíni információi szerint egy Keszthely felé tartó Seat Cordoba típusú személyautó vezetője az alsónemesapáti kereszteződéshez közeledve elvesztette uralmát járműve felett és áttért a szembejövők sávjába, ahol az érkező Honda SUV személygépkocsival ütközött össze.

A Zalaegerszeg felől jövő Seat Cordobában ketten haltak meg: egy 17 éves lány és egy fiatal nő. A Hondát vezető férfit könnyű sérülései miatt vitték kórházba, a mellette utazó 70 éves felesége viszont életét vesztette a szörnyű balesetben.

Szolnoknál is halálos baleset történt szerdán: mint megírtuk, frontálisan ütközött két autó a 4-es főútnál. A balesetben két ember meghalt és többen megsérültek. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés