Hirdetés

Tóth Gabi őszintén bevallott mindent: "Társam nem volt más, csak a magány"

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Tóth Gabi korábban megígérte, hogy a legújabb dalában mondja el, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban. Az énekesnőnek hétfő este meg is jelent az új száma, amiben arról énekel, hogy magányos volt és elfáradt.  

Tóth Gabi az Instagram-oldalán egy hosszabb bejegyzést is szentelt annak, hogy leírja az érzéseit. 

“Itt hagytad hát nekem a zenét.

Mondd, hogy legyek így csendes feleség..?”

Türelem, türelem.

Végy egy mély lélegzetet,

mindig lesz, ki magadért szeret”

- idézte a dal szövegét az énekes a bejegyzésben, majd úgy fogalmazott: nem akarja mentegetni magát, hiszen ő is emberből van és néha hibázik is, de általában neki a szíve diktál. 

Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt  megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam , amiben hibáztam. De, “ Ez vagyok én”! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései. Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje. A címadás nem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni. Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki. Szeretek alkotni, énekelni, táncolni, szeretek szeretni és boldog lenni, és másokat boldoggá tenni! Néha kívül találom magam a megszokott dolgokon, az írott vagy íratlan szabályokon,  miközben pont a nyugalmat keresem, a békét.

- magyarázta az énekesnő. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés