Hirdetés

Tóth Gabi hamarosan mindenről kitálal

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy hamarosan egy dalban mondja majd el, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban.

Augusztus elején robbant a hír, hogy hat év után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy az énekesnő a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosával, Papp Máté Bencével jött össze. 

Az énekesnő sokáig szótlanul tűrte az őt ért támadásokat, ám most bejelentette, hogy hamarosan elmondja majd, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban. 

"Leforgattam a legújabb dalomhoz a klipet… Szabó Zével írtunk egy számomra nagyon fontos dalt… talán az eddigi legfontosabb dalom.. “Átkozott nyár” címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk. Hamarosan ti is hallhatjátok" - írta az énekesnő a Facebook-oldalán. 

Úgy tűnik, Tóth Gabinak egyre nehezebb magában tartani a fájdalmait, legutóbb például a Sztárban sztár leszek! stúdiójában sírta el magát egy dalon, majd könnyeivel küszködve elárulta, hogy nagyon sokan bántották őt és nagyon egyedül érezte magát az elmúlt időszakban. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés