Hirdetés

Egyre több a találgatás Tóth Gabi terhességéről - mi az igazság?

Nap Híre portré Nap Híre

A fél ország azt találgatja, hogy jön-e a kisbaba Tóth Gabiéknál. 

A rajongók kiszúrták, hogy az elmúlt időszakban Tóth Gabi mindegyik képén a hasát fogja. Ebből sokan arra következtettek, hogy az énekesnő várandós lehet, és ez áll az árulkodó mozdulata mögött - írja a Promotions. A lap felidézte, Gabi többször is hangoztatta, hogy élete legboldogabb időszakát éli, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha Papp Máté Bencével belevágnának a családtervezésbe.

Arra is emlékeztetnek, hogy Gabi kislánya fogantatásánál is úgy fogalmazott, hogy egy valódi csoda volt, így tényleg vakon tapogatóznak az emberek. Papp Máté Bence testvérének már van gyermeke, ő vicces Instagram videóban mutatta meg, hogyan reagált felesége terhességének a hírére, tehát a családba nem az első "Fricska baba" érkezne.

Korábban a naphire.hu is megírta, hogy Tóth Gabi nemrég egészen sejtelmes bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amire sokan felkapták a fejüket, mert azt gondolták, talán várandós. Az énekesnő akkor úgy reagált a pletykákra: nem várnak babát, még nincs ilyesmiről szó. Egyelőre most még csak kettejük közös jövőjére koncentrálnak és igazán izgalmas terveik vannak a közeljövőre nézve. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés