Hirdetés

Tényleg gyermeket vár Tóth Gabi Papp Máté Bencétől?

Nap Híre portré Nap Híre

Egészen sejtelmes bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán az énekesnő, amire sokan felkapták a fejüket.

Lassan egy év telt el azóta, hogy kiderült, Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatának befellegzett és a válás mellett döntöttek. Azóta mindkét sztár megtalálta a boldogságot egy új párkapcsolatban. 

A Promotions kiemelte, hogy Gabi és új párja, Papp Máté Bence eddig csak azt árulták el, hogy számukra fontos a házasság és a család, de párként még nem beszéltek a terveikről. 

"Éppígy, testvérek, Krisztus testében ti is meghaltatok a törvénynek, hogy ahhoz tartozzatok, aki feltámadt a halálból. Ezért most teremjünk gyümölcsöt Istennek"

- írta nemrég az énekesnő egy Hannarózával készült közös fotó mellé. A Bibliai idézetre azonban több rajongó is felkapta a fejét, és elárasztották a kép alatti kommentszekciót. Valaki azt írta, hogy reméli, Mátéval is lesz közös gyermeke, majd egy rajongó nyíltan rá is kérdezett, hogy "neked a gyümölcstermés mit takar?". Meglepő módon Gabi válaszolt is erre, mégpedig a következőt: 

"Kinek mivel vannak összhangban az érzései! Nekem ebben az esetben most a boldog pillanatokat, pozitív lelki állapotot és az ebből fakadó emberi “gyümölcsözést” jelenti".

A lap hozzátette, ebből kiderült, hogy a gyümölcsterméssel egyáltalán nem arra gondolt a sztár, amire sokan asszociáltak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés