Hirdetés

Nincs rá jobb szó: Tóth Gabi elájult ezektől az emberektől

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő bemutatta a csapatát. 

Az elmúlt időszakban megint Tóth Gabitól volt hangos a magyar bulvár. Az énekesnő és egykori párja, Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy elválnak. A szakítás híre hatalmas port kavart, ám még ennél is nagyobb felháborodást váltott ki az internet népéből, hogy kiderült, hogy Gabira máris rátalált az új szerelem. Ráadásul Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik fiatal táncosába zúgott bele, akivel akkor már hónapok óta együtt is dolgozott. 

Majd amiatt beszélt mindenki az énekesnőről, mert a TV2 vizsgálatot indított miatta. Mint ismert, a szemfülés nézők szúrták ki, hogy Gabi a Sztárban sztár leszek! negyedik válogatóján valamiféle füstöt fújt ki a szájából, majd a kezével mintha kivett volna valamit egy henger alakú tárgyból.

Tóth Gabi most azonban nagyon boldog, ugyanis végre összeállt a csapata a Sztárban Sztár leszekben. Az énekesnő az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy kikkel fog együtt dolgozni a következő időszakban, s azt is elárulta, hogy eddig milyen velük a közös munka. 

Szépek, fiatalok, de ami a legfontosabb, hogy nagyon tehetségesek! Íme a Csapatom a Sztárban Sztár Leszekben. Élmény velük

- írta az énekesnő az Instagram-oldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés