Hirdetés

Mit szívott Tóth Gabi? A TV2 vizsgálatot indított

Nap Híre portré Nap Híre

A tévénézők szúrták ki a dolgot, az énekesnő is megszólalt az ügyben.

Megdöbbentő pillanatoknak lehettek szemtanúi azok, akik szombaton a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorára kapcsoltak: a negyedik válogató elején az egyik versenyző színpadra vonulása előtt a mestereket mutatta a kamera, és az látszott, hogy Tóth Gabi valamiféle füstöt fújt ki a szájából, majd a kezével mintha kivett volna valamit egy henger alakú tárgyból - számolt be a Blikk

A Redditezők szerint Gabi úgynevezett hevítőrudas cigarettát szívhatott. Az eszköz lényege, hogy a bekapcsolt hevítőrúdba egy apró, cigaretta formájú dohányterméket helyeznek, amit néhány percig ugyanúgy szívhat a használója, mint az igazi cigarettát.

Ha a netezőknek igazuk van, akkor az énekesnő nagy bajba sodorta a csatornát, ugyanis a törvény kimondja: "Az információs társadalmi szolgáltatás keretében, a sajtóban és más nyomtatott kiadványokban tilos minden olyan, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény szerinti kereskedelmi közlemény, amelynek célja, illetve közvetlen vagy közvetett hatása az elektronikus cigaretták és az utántöltő flakonok népszerűsítése”. Vagyis szigorúan tiltott bármiféle médiatermékben bemutatni a dohányzást.

Az ügyben most megszólalt Tóth Gabi is. Az énekesnő azt állítja, nem dohányzik és nem dohánytermékkel füstölt a TV2 stúdiójában.

Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel. Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabb

- közölte az énekesnő, hozzátéve: valamiféle vitaminos pipát szívott, amelyet „minden influenszer reklámoz”, de a márkájára nem emlékezett.

A lap megkereste a TV2-t is: kiderült, a csatorna kivizsgálta az ügyet. "A videó alapján nem volt egyértelmű, hogy pontosan mi látszik a képen, ezért a TV2 kivizsgálta az ügyet. Tóth Gabi az elmondása szerint egy vitaminos inhalátort használt, ennek a gőzét láthatták a nézők az adásban" - közölte a TV2.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés